Széchenyi 2020

- no title specified

 

 

Kedvezményezett neve: Husqvarna Szaküzlet és Szervíz Horváth András egyéni vállalkozó

Projekt címe: Horváth András Egyéni Vállalkozó gyakornoki foglalkoztatása

Projekt azonostó száma: GINOP-5.2.4-16-2017-02298

Szerződött támogatás összege: 4.151.450,- Ft

Támogatás mértéke: 100 % vissza nem térítendő támogatás

A projekt megvalósításának kezdete: 2017.12.13.

Projekt befejezésének dátuma: 2019.01.28.

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekt megvalósítása során 1 fő gyakornok foglalkoztatása valósult meg 2017. december 13- tól kezdődően a Győr, Szent Imre utca 71. alatti üzletünkben. A gyakornok érettségivel valamint Műszaki cikk-eladó (OKJ 31 341 03) képesítéssel rendelkezik. Feladata a digitális készletnyilvántartás kialakítása és kezelése, marketing tevékenységek végzése továbbá a kapcsolattartás a jelenlegi illetve a leendő ügyfelekkel. A gyakornok foglalkoztatása a projekt befejezését követően is folyamatos. A projekt eredményeként a készletnyilvántartás digitalizálása hatékonyabbá tette a napi munkavégzést és hozzájárult az árbevétel növekedéséhez. A vásárlóink kiszolgálása jelentősen leegyszerűsödött.

A vállalati gyakornoki kapcsolattartó folyamatosan végezte a gyakornokkal kapcsolatos teendőket és elkészítette a teljesítményértékelést, melyet a pályázat előírásainak megfelelően a Győri Műszaki Szakképzési Centrummal egyeztetett.

A megvalósításhoz szükséges 1 db laptop és 1 db táblagép beszerzése megtörtént. Ezen kívül a terveknek megfelelően a gyakornok foglalkoztatásával összefüggő adminisztratív feladatok ellátására tervezett költség és a tájékoztatási feladatokhoz kapcsolódó költségek kerültek elszámolásra.